Mértékkel játssz!

+36 80 49 69 69

Lóverseny

Kaszinó

Lottó

Póker

Online

Videótár

Játékfüggőség kockázatai
Gyors segítség a szerencsejáték-függőknek

Szolgáltatásaink

 • Bejelentkezés

  A segítséget kérő be tud jelentkezni az  SZMSK Központba  a nap bármely  órájában telefonon, személyesen, barát, családtag kíséretével. Megismerheti, hogy konkrétan milyen ingyenes segítséget kaphat civil szervezetünktől ahhoz, hogy újra egészséges ember lehessen.

 • Addiktológus

  A szenvedélybetegekkel foglalkozó szakember az  addiktológus ellátja életviteli tanácsokkal, megbeszéli vele a további teendőket,  megállapodnak a “visszatérés” elérése érdekében a legfontosabb elvégzendő feladatokban, sorozatos tevékenységekben és az együttműködés emberi feltételeiben. Az addiktológus folyamatosan foglalkozik a SZMSK Központba érkező, az ott lakó betegekkel, hogy képesek legyenek megfogalmazni és tenni annak érdekében, hogy a játékfüggőség, mint betegség helyett mi foglalja el.

 • Orvosi vizsgálat

  Aki az addiktológussal való megbeszélés alapján vállalja az orvosi vizsgálatot és a folyamatos együttműködést a gyógyulás érdekében, igénybe veszi a tanácsadást a mentorával való együttműködést, ő kaphat a SZMSK Központban átmenetileg szállást és egy tál ételt egész addig amíg nem tud a saját lábára állni. Erről az átmeneti  „menhelyről” szállásról eljárhat munkába mindaddig, amíg saját keresetéből nem tud albérletet fizetni, vagy  amíg családja nem lesz újra visszafogadó.

 • Tanácsadás

  A tanácsadás több irányú kell hogy legyen, ezért a tanácsadási munkába olyan szakemberek vesznek részt akik ez a munkát hozzáértéssel tudják ellátni. Ez a tanácsadás felöleli a mentális, egészségügyi tanácsadás kérdéskörét, a munka világába való visszatérés lehetőségeit , a lakásmegoldások keresését, a mindennapi gondok megoldásában való segítségnyújtást. Ebben a munkában a  szociális munkásokkal való együttműködés kiemelten kell, hogy szerepet kapjon. A tanácsadás és a segítség az egyik legfontosabb feladatunk, hogy visszahozzuk az életbe azokat, akik végső összeomlásukban a saját életünk eldobása gondolatával foglalkoznak, akiket a kóros játékszenvedély (félkarú rabló, rulett, lóverseny, póker, stb..)  a mélybe taszított és egyedül vagy családtagjaikra támaszkodva sem képesek megbirkózni a problémával.

  A tanácsadás, az egymással és együttműködő partnereinkkel való kapcsolat fontos szereplői a mentorok akik képzésben vesznek részt, heti konzultációval biztosítják az egymással és az egyesület vezetőivel való kapcsolatot, az információk oda és vissza juttatását, az erre épített feladatok megbeszélését és végrehajtását.

 • Képzés

  A komplex életvitel segítésének fontos része, hogy a gyógyult szenvedélybeteg újra munkát találhasson. Ennek fontos része a képzés. A  képzéseket több szinten szerveznénk meg, mint az alapismeretek megszerzéséhez, mind akkreditált képzésekben való részvételt elősegítenénk. A személyiségfejlesztő képzéssel el akarjuk vinni az egyént, hogy felismerje saját értékeit és tudjon dönteni abban, hogy a jövőben a munka milyen területén kamatoztatja tudását. Helyet adunk továbbá akkreditált képzéseknek is akár informatikai, vagy egyéb szakmát adó képzésről lesz szó.

 • Megelőzés

  A napi operatív feladatok mellett nagy hangsúlyt fektetünk továbbra is a megelőzésre, a felvilágosításra és olyan  kutatási szakmai anyagok elkészítésére ami mindig alkalmas a gyakorlati feladataink megalapozására és a jobb eredmény elérésére.

 • Konferencia

  Évente kettő hazai és egy nemzetközi konferencia megszervezését tartjuk szükségesnek Budapesten, esetenként 120-150 fő részvételével. A konferencián  a Minisztérium, Felügyelet,  Önkormányzatok, a szektor tagjai – Szerencsejáték Zrt, on-line játék oldalak, lóverseny, pókerklub-  mellett természetesen a játékosok, függők, orvosok mentálhigiéniás szakemberek, a SZMSK Központ munkatársai mellett nemzetközi meghívottak vesznek részt és fejtik ki előremutató, segítő tapasztalataikat a kérdésről